Criteria Arquitecthos rehabilita i amplia l’Hotel Mas Falgarona

/, Notícias corporativas/Criteria Arquitecthos rehabilita i amplia l’Hotel Mas Falgarona

Criteria Arquitecthos rehabilita i amplia l’Hotel Mas Falgarona

rehabilitacion-ampliacion-hotel-mas-falgarona-00

L’estudi d’arquitectura Criteria Arquitecthos desenvolupa l’ampliació i rehabilitació de l’Hotel Mas Falgarona, una masia del segle XV, a prop del poble d’Avinyonet de Puigventós.

Des de Criteria Arquitecthos es treballa amb un innovador concepte de disseny d’hotels que combina l’experiència d’un consolidat equip d’arquitectura amb l’anàlisi de les necessitats estratègiques dels clients hotelers.

“En el marc privilegiat d’una masia del segle XV, a prop del poble d’Avinyonet de Puigventós, Criteria Arquitecthos realitza un projecte d’ampliació i rehabilitació per a un hotel amb encant.”

A l’Hotel Mas Falgarona s’han realitzat diferents treballs de rehabilitació en diferents àrees de l’antiga casona, construïda al segle XV i convertida en hotel relais.

rehabilitacion-ampliacion-hotel-mas-falgarona-01

El projecte ha consistit en la rehabilitació d’un antic graner per convertir-lo en deu noves habitacions, on es barregen la tradició amb l’actualitat, l’encant d’allò antic amb el confort de les últimes innovacions. Un altre dels graners de la casa s’ha reconvertit en una sala de convencions que es pot utilitzar durant la setmana.

Per a les zones de cuina i restaurant, s’ha realitzat una ampliació dels espais i s’ha apostat per dotar-los de nous espais de llum i ombres jugant amb l’ús de pèrgoles i vidre.

La il•luminació en un hotel adquireix un paper fonamental ja que pot influir en els sentiments i ajuda a crear espais únics, particulars, personalitzats i còmodes. Per això, l’estudi ha prioritzat la il•luminació en aquestes zones de manera que aconsegueix crear una imatge i una identitat per tal que siguin espais únics, confortables i elegants, una experiència més autèntica per als hostes de l’hotel.

rehabilitacion-ampliacion-hotel-mas-falgarona-02

“L’estudi d’arquitectura ha prioritzat la il•luminació en el projecte per oferir una experiència més autèntica als hostes de l’hotel.”

El spa, la piscina interior i la sala de massatges es projecten des del prototip del despatx afavorint les vistes però alhora la privacitat. Es tracta d’espais diàfans i vidriats que permeten a l’usuari sentir-se prop de la natura i del camp.

Les noves construccions s’integren en el lloc respectant l’entorn a través de dissenys moderns i actuals.
L’hotel com a experiència sensorial i l’Arquitectura dels Sentits són les màximes prioritats que l’estudi aplica en cadascun dels seus projectes, buscant la creació d’emocions per als hostes.

2019-01-28T12:53:41+01:0026 Febrer 2016|