Casa taller al davant d’un parc natural

///Casa taller al davant d’un parc natural
Casa taller al davant d’un parc natural2019-04-29T19:47:16+01:00

Project Description

Casa taller al davant d'un parc natural

Breu descripció

Els volums que s'aixequen al voltant d'una era-terrassa són l'habitatge, en una posició central, el pavelló de convidats i el taller de pintura. Cada cos té la seva pròpia personalitat i tractament independent sent el sostre de teula i fusta el que unifica el conjunt. El taller de pintura és el volum més característic per la seva distribució en doble alçada. Està separat de la resta de la casa per aconseguir major intimitat i independència. La llum és la característica principal del taller caracteritzat pel doble espai i el sostre inclinat de fusta que donen la calidesa i intimitat necessàries.

Categoria

Residencial

Població

Viladrau, Girona

Any

1997-1998