Habitatge en un solar amb desnivell

///Habitatge en un solar amb desnivell
Habitatge en un solar amb desnivell2019-03-26T10:22:27+01:00

Project Description

Habitatge en un solar amb desnivell

Breu descripció

La casa s’integra en un desnivell que s’aprofita per accedir al seu interior pel punt més alt que definirà un alçat molt tancat, mentre que s’obre a la façana oposada, a la cota més baixa, obtenint les millors vistes del lloc i la millor orientació. La distribució es basa en separar la zona de dia i de nit, i així, trobem la zona de nit, a la planta d’accés, on les habitacions s’alineen amb la façana oberta a les vistes. Baixant l’escala, s’arriba a la zona de dia amb espais diàfans i seqüències visuals que es perllonguen cap al porxo i la terrassa solàrium oberta al paisatge.

Categoria

Residencial

Població

Viladrau, Girona

Any

2015