Serveis2019-04-05T20:21:16+01:00

El cicle de servei més complet per al seu projecte

Criteria Arquitecthos és conscient del valor que té garantir la qualitat de tot el procés d’edificació fins al moment del lliurament de les claus al seu propietari i per això ha dissenyat un sistema que li assegura el control de la qualitat i el respecte als criteris del concepte inicial.

Des de la concepció inicial plasmada en el projecte arquitectònic fins a la construcció final Criteria Arquitecthos es farà càrrec per vostè de dirigir tot el procés, cuidant el més mínim detall i sempre d’acord amb la seva filosofia, per garantir que el resultat final s’ajusti a les seves expectatives i sensibilitat.

“El compromís de Criteria Arquitecthos és una construcció que li permeti sentir-se en un espai propi, projectat com a extensió de la seva personalitat.”

Serveis

Projectes
Projectem l’arquitectura dels sentits a partir de les seves necessitats funcionals i psicològiques, intentant transmetre sensacions, emocions que fan sentir benestar, creant espais multisensorials.
Interiorisme
L’essència de l’arquitectura és el benestar humà; això s’aconsegueix creant uns interiors fluids que dialoguin i enriqueixin a l’usuari que s’esdevé protagonista d’un espai vivencial, emocional i existencial.
Direcció d’obra
Estem en contacte directe de l’obra per tal d’aconseguir no solament una correcta execució sinó tractant de millorar el projectat a la vista del seu desenvolupament.
Rehabilitació
Estem especialitzats en la rehabilitació d’habitatges, oficines, locals i hotels, aconseguint un contrast harmònic entre el nou i el ja existent, entre la tradició i la modernitat.
Paisatgisme
Tant important com l’edifici és el paisatge i els espais exteriors que l’envolten. Cuidem els exteriors perquè esdevinguin la prolongació orgànica de les nostres edificacions.
Construcció
Al llarg del temps molts clients als que hem redactat un projecte de rehabilitació ens han demanat que els hi executem les obres i per aquesta raó vàrem crear la nostra empresa de construcció ATMAN ARQUITECTURA que compta amb industrials amb una àmplia experiència.

Tens algun dubte? Posa’t en contacte amb nosaltres i el resoldrem

Telèfon
93 201 15 15
93 201 76 76
Adreça
Dr. Fleming 11, 1º 1ª
08017 Barcelona
Consultar Google Maps
Correu
criteria@criteriabcn.com