El cicle de servei més complet per al seu projecte

Criteria Arquitecthos és conscient del valor que té garantir la qualitat de tot el procés d’edificació fins al moment del lliurament de les claus al seu propietari i per això ha dissenyat un sistema que li assegura el control de la qualitat i el respecte als criteris del concepte inicial.

Des de la concepció inicial plasmada en el projecte arquitectònic fins a la construcció final Criteria Arquitecthos es farà càrrec per vostè de dirigir tot el procés, cuidant el més mínim detall i sempre d’acord amb la seva filosofia, per garantir que el resultat final s’ajusti a les seves expectatives i sensibilitat.

“El compromís de Criteria Arquitecthos és una construcció que li permeti sentir-se en un espai propi, projectat com a extensió de la seva personalitat.”

Serveis

Projectes
Projectem l’arquitectura dels sentits a partir de les seves necessitats funcionals i psicològiques, intentant transmetre sensacions, emocions que fan sentir benestar, creant espais multisensorials.
Interiorisme
L’essència de l’arquitectura és el benestar humà; això s’aconsegueix creant uns interiors fluids que dialoguin i enriqueixin a l’usuari que s’esdevé protagonista d’un espai vivencial, emocional i existencial.
Direcció d’obra
Estem en contacte directe de l’obra per tal d’aconseguir no solament una correcta execució sinó tractant de millorar el projectat a la vista del seu desenvolupament.
Rehabilitació
Estem especialitzats en la rehabilitació d’habitatges, oficines, locals i hotels, aconseguint un contrast harmònic entre el nou i el ja existent, entre la tradició i la modernitat.
Paisatgisme
Tant important com l’edifici és el paisatge i els espais exteriors que l’envolten. Cuidem els exteriors perquè esdevinguin la prolongació orgànica de les nostres edificacions.
Construcció
Al llarg del temps molts clients als que hem redactat un projecte de rehabilitació ens han demanat que els hi executem les obres i per aquesta raó vàrem crear la nostra empresa de construcció ATMAN ARQUITECTURA que compta amb industrials amb una àmplia experiència.

Els nostres clients diuen

“En una finca impossible entre mitgeres, de tan sols 3,5 m d’amplada i 50 m de llarg, Claudi i el seu equip van aconseguir amb el disseny, els materials i la llum, obrir l’espai i construir una casa de poble amb un agradable circuit a través d’una escala i tres plantes per viure en família i plenitud les quatre estacions de l’any.”

Bruno Mateu, advocat i soci de De Pasqual & Marzo Advocats, S.L.P.

“Fa 3 anys que vivim a la casa i estem molt contents. L’orientació cap al paisatge ofereix precioses vistes sempre canviants. Les grans finestres aporten molta llum i els dies d’hivern el sol escalfa prou per no haver d’encendre la calefacció fins a la tarda-nit.

Ens agrada que cada planta tingui un ús diferent. A baix, on la temperatura es manté més fresca a l’estiu i càlida a l’hivern, és per dormir. A la planta del mig hi ha la cuina, la sala d’estar i la gran terrassa, on esmorzem sempre que no plogui. L’estudi de dalt és el meu lloc privilegiat per treballar amb creativitat.

Hi ha molts detalls, que fan que la casa sigui agradable; la gran alçada de la sala d’estar i de l’estudi, les bigues de fusta clara i la pissarra de la terrassa.”

Elena Kervinen, artista plàstica

“Contactem amb Claudi per plantejar una reforma de les oficines de la fàbrica de Quality Expresso a la zona Franca de Barcelona. El resultat no podia ser més gratificant: l’espai ha esdevingut un lloc de treball pràctic i còmode amb una estètica singularment agradable i impactant que ha estat objecte de lloança per una majoria dels nostres visitants.

Per a Quality Expresso suposa a més un plus d’imatge que es tradueix en una sensació de confiança i credibilitat més gran en el futur de la nostra empresa davant dels nostres clients.”

Jorge Roure Boada, director general de Quality Expresso

“M’han demostrat ser excel·lents professionals. Tant en la reforma d’oficines com d’habitatges opten per un bon disseny de l’espai i una selecció correcta dels materials.”

Rita Rosés, dissenyadora d’interiors

Tens algun dubte? Posa’t en contacte amb nosaltres i el resoldrem

Telèfon
93 201 15 15
93 201 76 76
Adreça
Dr. Fleming 11, 1º 1ª
08017 Barcelona
Consultar Google Maps
Correu
criteria@criteriabcn.com