Qualitat i professionalitat al teu servei

Creem entorns on l’element essencial són les persones que els habiten. Per això adeqüem els elements arquitectònics i d’interiorisme a cada situació i necessitat personal.

L’objectiu de Criteria és que els nostres clients experimentin, a través dels sentits, emocions que els facin sentir bé, que els atorguin tranquil·litat. Posem la tècnica al servei de l’home i fem una arquitectura compromesa amb les emocions.

Proposem una arquitectura per a ser viscuda, no tan sols contemplada.

Especialitzats en projectes de bodegues, petits allotjaments amb encant i oficines singulars

Claudi Martínez

Amb més de 30 anys d’experiència com arquitecte, en els últims anys, diversos encàrrecs de clients hotelers van portar en Claudi a especialitzar-se en disseny de petits hotels i allotjaments rurals amb encís i de cellers i d’oficines singulars.

Al costat del seu equip a Criteria Arquitecthos, despatx que ell mateix va fundar el 1977, realitza projectes de reforma i disseny d’interiors d’hotels i allotjaments rurals, d’oficines singulars i ampliacions i reformes de cellers de mida mitjana a Catalunya, sense deixar de banda l’arquitectura residencial que ha estat la principal activitat del despatx des dels seus inicis.

Claudi és a més d’arquitecte, pintor i escriptor i les seves obres han estat exposades a les principals galeries d’art de Barcelona, havent-se publicat dos llibres sobre la seva trajectòria pictòrica i arquitectònica.

Després de finalitzar la seva tesi doctoral el 1991, Claudi va començar a desenvolupar el concepte de l’Arquitectura dels Sentits, una forma d’arquitectura basada en les sensacions que experimenta el cos amb la finalitat d’obtenir confort, empatia i benestar i que l’equip de Criteria posa en pràctica en tots els seus projectes.

L’equip de Criteria Arquitecthos

L’equip de Criteria Arquitecthos treballa de forma multidisciplinària en projectes de disseny i renovació d’interiors d’hotels i allotjaments rurals, d’oficines singulars i ampliacions i reformes de cellers per a clients de tot Espanya.

Dissenyem emocions perquè els seus clients visquin l’espai amb tots els sentits, integrant en la nostra arquitectura, conceptes de venda i màrqueting sensorial.

El nostre equip està format per arquitectes, interioristes, enginyers i estructuristes, experts en màrqueting digital i multimedia, dissenyadors gràfics i de pàgines web. Comptem, a més, amb algú imprescindible perquè els nostres treballs assoleixin el seu objectiu: vostè.

Al costat dels nostres clients dissenyem projectes integrals d’arquitectura i màrqueting que aconsegueixen generar més vendes per al seu negoci.

Claudi Martínez
Director de Criteria Arquitecthos
Doctor Arquitecte
Marc Serrat
Arquitecte tècnic
María Rosa Llobet
Direcció comercial
Otger Xipell-1200x900
Otger Xipell
Arquitecte
Sandra-Guijarro-1200x900
Sandra Guijarro
Administració
Cristina Morales
Arquitecta
Marta Rovira
Administració
Ana León
Comptabilitat