Criteria Arquitecthos2021-03-17T17:27:12+01:00

Qualitat i professionalitat al teu servei

Creem entorns on l’element essencial són les persones que els habiten. Per això adeqüem els elements arquitectònics i d’interiorisme a cada situació i necessitat personal.

L’objectiu de Criteria és que els nostres clients experimentin, a través dels sentits, emocions que els facin sentir bé, que els atorguin tranquil·litat. Posem la tècnica al servei de l’home i fem una arquitectura compromesa amb les emocions.

Proposem una arquitectura per a ser viscuda, no tan sols contemplada.

Especialitzats en projectes de bodegues, petits allotjaments amb encant i oficines singulars

Claudi Martínez

Amb més de 30 anys d’experiència com arquitecte, en els últims anys, diversos encàrrecs de clients hotelers van portar en Claudi a especialitzar-se en disseny de petits hotels i allotjaments rurals amb encís i de cellers i d’oficines singulars.

Al costat del seu equip a Criteria Arquitecthos, despatx que ell mateix va fundar el 1977, realitza projectes de reforma i disseny d’interiors d’hotels i allotjaments rurals, d’oficines singulars i ampliacions i reformes de cellers de mida mitjana a Catalunya, sense deixar de banda l’arquitectura residencial que ha estat la principal activitat del despatx des dels seus inicis.

Claudi és a més d’arquitecte, pintor i escriptor i les seves obres han estat exposades a les principals galeries d’art de Barcelona, havent-se publicat dos llibres sobre la seva trajectòria pictòrica i arquitectònica.

Després de finalitzar la seva tesi doctoral el 1991, Claudi va començar a desenvolupar el concepte de l’Arquitectura dels Sentits, una forma d’arquitectura basada en les sensacions que experimenta el cos amb la finalitat d’obtenir confort, empatia i benestar i que l’equip de Criteria posa en pràctica en tots els seus projectes.

L’equip de Criteria Arquitecthos

L’equip de Criteria Arquitecthos treballa de forma multidisciplinària en projectes de disseny i renovació d’interiors d’hotels i allotjaments rurals, d’oficines singulars i ampliacions i reformes de cellers per a clients de tot Espanya.

Dissenyem emocions perquè els seus clients visquin l’espai amb tots els sentits, integrant en la nostra arquitectura, conceptes de venda i màrqueting sensorial.

El nostre equip està format per arquitectes, interioristes, enginyers i estructuristes, experts en màrqueting digital i multimedia, dissenyadors gràfics i de pàgines web. Comptem, a més, amb algú imprescindible perquè els nostres treballs assoleixin el seu objectiu: vostè.

Al costat dels nostres clients dissenyem projectes integrals d’arquitectura i màrqueting que aconsegueixen generar més vendes per al seu negoci.

Claudi Martínez
Director de Criteria Arquitecthos
Doctor Arquitecte
Ana León
Comptabilitat
María Rosa Llobet
Direcció comercial
Marta Rovira
Administració
Marc Serrat
Arquitecte tècnic
Sandra-Guijarro-1200x900
Sandra Guijarro
Administració
Marta-Tur-1200x900
Marta Tur
Arquitecta
Cristina Morales
Arquitecta