Oficines de la Seguretat Social a Mollet

//Oficines de la Seguretat Social a Mollet
Oficines de la Seguretat Social a Mollet2019-02-21T12:43:10+00:00

Project Description

Oficines de la Seguretat Social a Mollet

Breu descripció

La façana dona caràcter a l'edifici, combinant modernitat amb respecte per les característiques ambientals i històriques. A través dels seus buits s'aconsegueix un màxim aprofitament de la il·luminació natural. Per evitar la monotonia del ritme de façana es realitzen tres gestos: una important obertura com l'entrada, un mur cec que es lliura amb les mitgeres veïnes i uns lleus reculades generadors d'ombres com a mostra de respecte històric. S'agrupen les dependències que exigeixen una compartimentació tancada a les zones més irregulars i perimetrals de les plantes, per aconseguir el màxim espai diàfan a la part central de cada pis, facilitant així l'organització interna a manera de "oficina paisatge".

Categoria

Obra pública

Població

Mollet

Any

2009