Project Description

Apartaments a Sarriá: Edifici Criteria

Breu descripció

El disseny integral va ser el factor fonamental. Es projecten cinc apartaments per planta, amb el disseny dels espais exteriors inclòs. Decidits els acabats, es va dissenyar la decoració interior i es va realitzar el seu equipament fins als més mínims detalls. La planta baixa segueix una concepció unitaria accentuada per un pati d’accés. La planta primera es va destinar a oficines amb entrada independent on predomina la pissarra i l’acer oxidat. El tancament vertical és una façana ventilada de pedra ambre on es creen jocs de llums i textures.
Interior dels apartaments: Tipologia de 40 m2 Les línies visuals permeten reconèixer tot l’apartament des de un punt central. Des d’aquesta focalització es poden apreciar una atmosfera atemporal i serena en conjunt, aconseguida amb els detalls, mobiliari, colors, textures i acabats. Els tons càlids y la cura de cada detall col·laboren per a donar continuïtat als ambients.
Tipologia de 85 m2 L'habitatge es reconeix des de un punt central. La decoració es dissenya neutra, sòbria i serena, primant la lluminositat i la comoditat. Els tons suaus i càlids dels espais aconsegueixen un ambient relaxat. Racionalitat, confortabilitat, versatilitat i funcionalitat són les principals característiques.

Categoria

Residencial

Població

Barcelona

Any

1999-2001