L’Arquitectura dels sentits

L’Arquitectura dels sentits2019-02-27T23:26:04+00:00

L’arquitectura dels sentits està pensada i creada per sentir. Potencia el despertar de sensacions. És acollidora. És una arquitectura sensibilitzada per l’entorn i les persones. Transmet sensacions, emocions que fan sentir benestar, tot creant espais multisensorials.

A Criteria Arquitecthos projectem basant-nos en experiències viscudes més que en idees abstractes. Per a nosaltres, l’essència de l’arquitectura és el bienestar humà. Proposem una arquitectura per a ser viscuda i no tan sols contemplada.

La bona arquitectura té ànima. Tota obra arquitectònica ha de ser un refugi per l’habitant i l’arquitectura ha de dialogar amb l’usuari produïnt-se una empatia entre ambos que el transforma de simple espectador passiu en actor participant: l’arquitectura és performance. En aqueixa relació, l’usuari reconeix el seu entorn, que l’acull i enriqueix, i és el marc per als nostres somnis. Per això els arquitectes intentem crear petits paradisos.

“La bona arquitectura té ànima, per això els arquitectes intentem crear petits paradisos.”

La nostra manera d’entendre i sentir l’arquitectura

Criteria Arquitecthos rehabilita i amplia l’Hotel Mas Falgarona

L'estudi d'arquitectura Criteria Arquitecthos desenvolupa l'ampliació i rehabilitació de l'Hotel Mas Falgarona, una masia del segle XV, a prop del poble d'Avinyonet de Puigventós. Des de Criteria Arquitecthos es treballa amb un innovador concepte de disseny d'hotels que combina l'experiència d'un consolidat equip d'arquitectura amb [...]

26 febrer 2016|

Disseny d’hotels rurals: Cal Torner, un cas d’èxit

Com a especialistes en disseny d'hotels, a Criteria Arquitecthos ens agrada estar al dia dels nous projectes i casos d'èxit més destacats tant a nivell internacional com a nivell local. És per això que avui ens agradaria parlar-vos de Cal Torner, una casa rústica del [...]

10 febrer 2016|