L’organització d’aquesta casa unifamiliar, dissenyada per Criteria Arquitecthos i ubicada a Cabrils, gira al voltant d’un pati amb referències als quatre elements: una petita font per a l’aigua; la terra, d’on broten unes enfiladisses; l’aire, simbolitzat per un ventilador superior; i, per últim, el foc de la xemeneia. Així doncs, quin és el cinquè element? Segons el taoisme, el cinquè element és la fusta, i en aquesta casa hi trobem aquest element al tancament superior del pati. D’aquesta manera es crea una arquitectura sobria amb una riquesa sensorial que crea una atmòsfera de serenor i acollida.

Durante el recorregut pel pati s’experimenten diverses sensacions que li atorguen diferents emocions. La distribució de la casa gira al voltant d’aquest pati. Les estances es distribueixen en dues plantes, trobant a la planta baixa la zona de dia (sala d’estar, menjador, cuina) i a la planta superior la zona de nit.

De nit, és la lluna d’alabastre, situada davant l’entrada de la casa, l’encarregada de conferir un aire poètic al pati, produint una il·luminació màgica i sensorial, amb l’ajuda dels curosos acabats blancs de les parets i els entramats de fusta dels sostres.