Aquest conjunt residencial de 27 vivendes situat a Calella, a la província de Barcelona, està disposat al voltant d’un gran jardí central, al seu interior, amb piscina i gespa per al joc dels nens i el gaudi dels adults. Una de les característiques que el defineixen és el blanc de les façanes i les petites finestres amb porticons de fusta que li atorguen un perfil rústic, tradicional i familiar, un aire mediterrani i confortable.

El conjunt s’ubica en el perímetre del solar, alineat amb els carrers, presentant una disposició en filera, de cases adossades, on cada vivenda es divideix en quatre plantes: des de la planta baixa s’accedeix a la vivenda tant a peu com en cotxe, i a un petit despatx orientat al carrer; una escala puja a la planta primera on hi ha la zona de dia, la sala d’estar, terrassa i cuina; a la segona planta hi trobem la zona de nit amb tres dormitoris i dos banys. I per últim, l’àtic es dedica a estudi i a una terrassa que dona al jardí comunitari.

El projecte planteja dues façanes diferenciades: la que dona al jardí interior de línies i volumetria senzilles i les façanes que donen a l’exterior, més expressives amb intenció d’integrar-se en els carrers del centre històric.