Aquests darrers mesos hem vist despertar l’interés de moltes persones pels allotjaments rurals.

Per a aquest sector ha suposat la gran oportunidad de mostrar a un amplíssim sector de la societat les bondats de la seva oferta. Tracte familiar personalizat, sense problemes de massificació, en un entorn natural saludable que invita a la relaxació i a gaudir d’actividades lúdiques i esportives en un món de sensacions gratificants.

El més important està fet! però… Podem millorar la nostra oferta per a guanyar-nos la fidelitat dels nostres clients?

piscina rural 2A Criteria Arquitecthos, després de molts anys com a especialistes en l’optimizació de petits hotels i allotjaments rurals, hem aprés que les vivències gratificants que experimenten els hostes són la clau de la seva retenció.
La nostra missió és contribuir a millorar el confort i l’atractiu dels establiments: crear impresions agadables que romanguin a la ment dels seus clients, incrementant alhora el valor dels serveis ofertats: aprofitament òptim de l’espai i els recorreguts, solucions de climatització pasiva que redueixen costos, aprofitament de la llum natural, millores per a l’accesibilitat d’aquells clients que tenen necessitats especials, nous espacis complementarisi i de valor afegit… col·laborant fem que els hostes dels establiments de turisme rural que confien en Criteria Arquitecthos s’enamorin d’ells.

 

Criteria Arquitecthos reuneix una amplia experiència en…

  • Rehabilitació, nous projectes i ampliacions.
  • Nou interiorisme i exteriorisme: remodelació d’espais interiors i exteriors adjacents.
  • Ampliació de serveis: piscines, spas, sales de reunions i events, espais de venda, espais per a l’allotjament de bicicletes…
  • Estalvi energètic. Acústica.
  • Intervencions en masíes, pallers, antics molins, cases senyorials i de poble i edificis antics.

 

 

 

 

A l’esquerra, estat original de Mas de Martí. A la dreta el resultat de la intervenció de Criteria Arquitecthos.

D’altra banda, alguns gestors i propietaris d’hotels i cases rurals tenen al cap nous projectes innovadors.
El nostre equip professional està preparat per ajudar a fer-los realitat.
Acompanyant-los en el seu noou porjecte de creació o de ampliació de les seves instalacions, pas a pas en totes les fases; des del projecte creatiu inicial fins als acabats finals si així ho vol, amb criteris de qualitat i d’economia adients als seus objectius empresarials.

El seu establiment està preparat per a acollir-los de nou?

Depén de vostè que allò que han conegut no es quedi en una experiència única en el temps que sigui substituïda per les seves destinacions vacacionals anteriors.
No podem dir-li com ha de ser el seu màrqueting però si com disposar de les millors instal·lacions pel moment de la veritat: quan el seu client estigui a l’allotjament. A casa seva!