El passat mes d’octubre es van celebrar les jornades InteriHOTEL al CCIB Barcelona (Centre de Convencions Internacional), a les quals va participar com a ponent el nostre director Claudi Martínez, juntament amb 24 professionals més del món de l’arquitectura i l’hostaleria.

InteriHOTEL és un marketplace especialitzat en interiorisme d’hotels, actualment el més rellevant a nivell nacional. Es tracta d’un esdeveniment amb un format innovador que combina un show-room de producte amb ponències especialitzades, sessions de networking i reunions presencials entre els expositors i els visitants.

Aquesta edició 2015 va reunir participants de 26 països, destacant la gran presència d’empreses espanyoles en totes les especialitats d’equipament d’interiors, des dels paviments al mobiliari o la il•luminació.

A més de les empreses, van estar presents professionals de l’arquitectura i representants d’associacions del món de l’hostaleria, duent a terme ponències sobre temes d’actualitat del sector hoteler. Entre ells, destaquem la participació del nostre director Claudi Martínez, qui va centrar la seva intervenció en l’arquitectura dels sentits i en l’experiència de l’hoste en els hotels singulars amb encant.

El Claudi va voler accentuar la importància dels sentits en el disseny de restaurants i hotels, ja que permeten crear espais més agradables per als futurs hostes, mitjançant la correcta elecció dels materials d’acabats o altres estratègies de projecció.

Altres aspectes que es van tractar van ser la importància del disseny sostenible i accessible d’hotels, les tendències de les grans marques hoteleres, els hotels boutique, els edificis hotelers amb encant i aquells que destaquen per la seva il•luminació i el seu disseny global.

Per finalitzar les jornades, l’organització va convocar dues categories de premi al reconeixement del producte més innovador i al millor article de blog en l’àmbit de l’interiorisme hoteler. Els premiats van ser l’empresa Alt Bath, a causa de la fabricació d’un sistema modular per a la rehabilitació de banys en hotels i el blog “Silleros viajeros” per les seves reflexions sobre accessibilitat i arquitectura hotelera.

Des Criteria Arquitecthos estem molt agraïts per haver estat convidats a aquesta edició 2015 i haver pogut participar com a ponents, aportant la nostra experiència en l’àmbit de l’arquitectura dels sentits aplicada al disseny hoteler. Esperem poder seguir gaudint d’aquest espai de reflexió i networking que faciliten les jornades InteriHOTEL en la propera edició 2016.

criteria-arquitecthos-participa-en-las-jornadas-interihotel-00

criteria-arquitecthos-participa-en-las-jornadas-interihotel-01